Stomatološka ordinacija Zorka Ivljanin

BEOGRAD – Vračar

Stomatološka ordinacija

Oceni

  [ 4.75 ] – fenomenalan Glasača 1   Komentara 1

Detalji

Stomatološka ordinacija

active

Bez poveznica

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Stomatološka ordinacija Zorka Ivljanin je ocenjena 1 puta uz 1 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 4.75 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovu Ordinaciju je fenomenalan.

Ako imate lično iskustvo sa Stomatološka ordinacija Zorka Ivljanin, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Stomatološka ordinacija Zorka Ivljanin će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Aleksandra Milicevic

Od osnovne skole sam isla u ordinaciju doktorke Zorke. Uvek je bila strpljiva i sto je bitno otvoreno kaze "sada ce da boli ali brzo smo zavrsili" a ne "ma ne boli nista. digni ruku kada te zaboli". Strucna je i nikada nisam imala problema sa zubima niti ikakvih komplikacija. Ja je preporucujem od srca!

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Opremljenost ordinacije
Atmosfera
Osoblje
Higijena

0     0    


     

Broj profila: RS-KAS-O-972

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.