Aleksandar Todorović

BEOGRAD

Stomatolog

Oceni

  [ 3.98 ] – veoma dobar Glasača 27   Komentara 18

Detalji

Stomatolog

active

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Aleksandar Todorović je ocenjen(a) 27 puta uz 18 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 3.98 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Stomatologa je veoma dobar.

Ako imate lično iskustvo sa Aleksandar Todorović, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Aleksandar Todorović će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Dr Vojislava Knezevic

Visoki nivo profesionalne zubarske usluge koji se retko nalazi u praksi. Impresionirana sam radom,znanjem i opustenoscu sa kojom Prof Todorivic sprovodi zahtevne stomatoloske intervencije. Pacijent je u centru njegovog interesovanja i oseca se njegovo liderstvo u svakoj sferi rada ove zubarske ordinacije.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Odnos sa pacijentom
Kvalitet usluge
Znanje
Pouzdanost
Cena usluge

5     1    


Nevena

Otisla sam na preporuku coveka koji je uzasno pedantan i zahteva najbolju uslugu. Nisam pogresila, ordinacija je po svim kriterijumima odlicna. Termin se cesto zakazuje nedelju-dve unapred ali to mi ne smeta jer znaci da imaju puno zadovoljnih pacijenata. Takodje izlaze u susret ako imate hitan slucaj. Posebno bih pohvalila hirurga kog dovode po potrebi, bavi se svacijom nocnom morom a ipak uspeva da vam maksimalno olaksa to iskustvo. Nekoliko mojih prijatelja su takodje stalni pacijenti i imaju iskljucivo pozitivna iskustva.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Odnos sa pacijentom
Kvalitet usluge
Znanje
Pouzdanost
Cena usluge

8     5    


natali

Zaista je najbolji stomatolog u Srbiji bez preterivanja,a Olga je najlepsa doktorka u Beogradu,bicu skromna.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Odnos sa pacijentom
Kvalitet usluge
Znanje
Pouzdanost
Cena usluge

4     3    


Katarina K - klinicki psiholog

Doc. Aleksandar Todorovic mozda ima znanje i ne sumnjam u to, ali mi je u roku od 3-4 godine i popravio bar pet zdravih zuba koji su opusteno mogli da se prate zbog cega sam, nakon 7-8 godina odlazenja kod njega na kontrole, odlucila da vise ne budem njegov pacijent. Isla sam kod njega dok je jos imao malu ordinaciju u Sindjelicevoj i tada je bio korektan i sa cenama i u odnosu sa pacijentima. Cim se preselio u novu velelepnu ordinaciju poceo je da "dere" i da popravlja i sto jeste i sto nije za popravku. Postavio mi je tada (2001-2002 godine), navodno neunistive, keramicke plombe koje su se tek bile pojavile i u to vreme (pre 10-ak godina) kostale 50 maraka odnosno evra, a koje sam odmah morala da zamenim kod drugog zubara jer karijes nije bio dobro odstranjen na jednom zubu a sa drugog mi je plomba otpala nakon 2 godine. To se isto desilo i mojoj sestri jer smo obe bile njegovi pacijenti. Od kad je postao docent poceo je i da mi persira sto pre toga nikad nije jer me je on pratio od moje 15-e godine tj. od 1995. godine. Jako sam razocarana i zao mi je zbog toga, ali moram da dodam i to da od 2003. godine imam novog zubara koji mi je za ovih 10 godina popravio samo jedan jedini zub i koji kad god odem na kontrolu hvali i higijenu i kvalitet mojih zuba sto se u nekoj meri pripisuje i genetici. Pritom, naglasavam da su i italijanski zubari uglavnom hvalili kvalitet, stanje i higijenu mojih zuba s obzirom na to da sam tamo zivela 10-ak godina. Apelujem svima da ne jure za imenima i izgledom ordinacije, vec d dobro procene da li je neko korektan, iskren, strucan i objektivan bez obzira na to koju titulu poseduje.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Odnos sa pacijentom
Kvalitet usluge
Znanje
Pouzdanost
Cena usluge

19     7    


Anoniman posetilac

Imala sam vrlo neprijatno iskustvo jer sam, po preporukama, izabrala doktora Aleksandra Todorovica, a bez da sam konsultovana sam, u toku pregleda, "preusmerena" na njegovog, ocigledno neiskusnog sina. Smatram to krajnjim neprofesionalizmom, jer je moj izbor bio Aleksandar Todorovic, a da mi je receno da on ne moze da me preglada i da mi popravi zub, svakako bih, takodje po preporukama, otisla na drugo mesto. Posledica svega - zub koji me uopste nije boleo me sada boli, i ocigledno cu morati ponovo kod zubara, samo kod nekog drugog.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Odnos sa pacijentom
Kvalitet usluge
Znanje
Pouzdanost
Cena usluge

33     24    


     

Broj profila: RS-KAS-P-405

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.