Aleksandra Ilić

NIŠ

Stomatolog

Oceni

  [ 2.88 ] – nije loš Glasača 2   Komentara 2

Detalji

Stomatolog

active

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Aleksandra Ilić je ocenjen(a) 2 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 2.88 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Stomatologa je nije loš.

Ako imate lično iskustvo sa Aleksandra Ilić, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Aleksandra Ilić će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Goroljub

Retko dobar stomatolog

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Odnos sa pacijentom
Kvalitet usluge
Znanje
Pouzdanost
Cena usluge

3     3    


Aleksandra

Izuzetno nestrucna osoba, koja Vas sa smeskom prima u ordinaciju, i voli da radi samo one zahvate koji ne zahtevaju nista vise od izbeljivanja zuba, za sve ostalo mora da se konsultuje sa nekim trecim ljudima, a onda Vas posle dugog cekanja njene odluke, koja je uvek ista kao i njena konstatacija na pocetku i koja retko odgovara onome sto pacijentu treba, posalje da idete da idete kod nekog drugog lekara.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Odnos sa pacijentom
Kvalitet usluge
Znanje
Pouzdanost
Cena usluge

4     2    


     

Broj profila: RS-KAS-P-826

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.