Boris Novakov

BEOGRAD

Stomatolog

Oceni

  [ 4.75 ] – fenomenalan Glasača 2   Komentara 2

Detalji

Stomatolog

active

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Boris Novakov je ocenjen(a) 2 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 4.75 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Stomatologa je fenomenalan.

Ako imate lično iskustvo sa Boris Novakov, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Boris Novakov će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

ivanka

strucan, strpljiv i ljubazan, nastoji dati odgovor pacijentu na svako postavljeno pitanje

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Kvalitet usluge
Pouzdanost
Cena usluge
Odnos sa pacijentom
Znanje

1     0    


Sandra

Konacno sam nasla svog stomatologa! Doktor je sjajan! Uvek ima vremena da mi odgovori na sva moja pitanja. I to sve uz osmeh! Nikad me nista nije zabolelo. Samo jednom se desilo da sam ga cekala da zavrsi sa prethodnim pacijentom, ali mi nije smetalo jer sam imala izbor: da slusam prijatnu muziku ili da gledam tv i jednostavno se opustim - jer ordinacija nema uobicajeni "zubarski miris".

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Pouzdanost
Kvalitet usluge
Odnos sa pacijentom
Cena usluge
Znanje

4     4    


     

Broj profila: RS-KAS-P-452

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.