Darko Bujas

NOVI SAD

Stomatolog

Oceni

  [ 4.50 ] – odličan Glasača 2   Komentara 2

Detalji

Stomatolog

active

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Darko Bujas je ocenjen(a) 2 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 4.50 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Stomatologa je odličan.

Ako imate lično iskustvo sa Darko Bujas, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Darko Bujas će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Jelena

Kod Dr Bujasa Sam bila da napravim 4 kompozitne fasete Na prva cetiri zuba. Preporodio ih je S Sada Sam zadovoljna kako mi izgledaju zubi . Cena je cak povoljnija nego kod drugih.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Odnos sa pacijentom
Kvalitet usluge
Znanje
Pouzdanost
Cena usluge

1     3    


Aleksandar

Za Dr Bujasa sam prvi put cuo preko sajta njegove ordainacije, gde sam mu postavio pitanje i na njega u kratkom roku dobio odgovor. Zakazao sam termin i dr Bujas je u zakazano vreme bio u ordinaciji. Nisam čekao, jer sam bio prvi pacijent tog popodneva. Intervencije (radilo se o lečenju zuba) su protekle ok a anesteziju mi je dao gotovo bezbolno. Zub je spasen i jos uvek me sluzi. Cene su uobicajene, ni vece ni manje nego drugde u gradu.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Odnos sa pacijentom
Kvalitet usluge
Znanje
Pouzdanost
Cena usluge

3     3    


     

Broj profila: RS-KAS-P-621

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.