Dubravka Pavlović

Paraćin

Stomatolog

Oceni

  [ 5.00 ] – fenomenalan Glasača 1   Komentara 1

Detalji

Stomatolog

active

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Dubravka Pavlović je ocenjen(a) 1 puta uz 1 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 5.00 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Stomatologa je fenomenalan.

Ako imate lično iskustvo sa Dubravka Pavlović, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Dubravka Pavlović će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

milica

mlada doktorka koja radi nekoliko godina,a vec ima dosta svojih pacijenata,dobicete uslugu kao da ste na stomatoloskom fakultetu,prepuna znanja,profesionalnog ponasanja,ljubazna, a sve to za vrlo povoljnu cenu.strpljiva je ,pazljivo i strucno objasnjava uz vrlo posten i iskren odnos prema pacijentu vodeci racuna pre svega o njegovoj dobrobiti.radi brzo i efikasno,njene plombe traju jos uvek i estetski jako lepo izgledaju,a za to bas treba imati talenta.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Kvalitet usluge
Cena usluge
Pouzdanost
Znanje
Odnos sa pacijentom

2     0    


     

Broj profila: RS-KAS-P-983

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.