Gorica Pavlović

BEOGRAD

Stomatolog

Oceni

  [ 4.88 ] – fenomenalan Glasača 2   Komentara 2

Detalji

Stomatolog

active

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Gorica Pavlović je ocenjen(a) 2 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 4.88 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Stomatologa je fenomenalan.

Ako imate lično iskustvo sa Gorica Pavlović, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Gorica Pavlović će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

DRAGAN JOVANOVIĆ MOROVIĆ

VEOMA VREDNA, LJUBAZNA, RADNA DOKTORICA. LEP ODNOS SA PACIJENTOM, SASLUŠA I POMOGNE SAVETIMA PACIJENTU, TAKOĐE OKO ZAKAZIVANJA TERMINA. OVO PIŠEM JER LIČNO DOLAZIM SA ĆERKOM VEĆ GODINU DANA ZBOG PROTEZE. NEKA JE POSLUŽI ZDRAVLJE I VID U DALJEM ŽIVOTU DA POMAŽE PACIJENTIMA DOK MOŽE. HVALA VAM PUNO. DRAGAN JOVANOVIĆ ŠIDSKA 65 22245 MOROVIĆ MOB- 063-537-270

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Znanje
Odnos sa pacijentom
Kvalitet usluge
Cena usluge
Pouzdanost

0     1    


Anoniman posetilac

samo da nas je više takvih !!!

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Znanje
Cena usluge
Odnos sa pacijentom
Kvalitet usluge
Pouzdanost

1     0    


     

Broj profila: RS-KAS-P-539

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.