Jelena Govedarica

BEOGRAD

Stomatolog

Oceni

  [ 4.25 ] – veoma dobar Glasača 3   Komentara 2

Detalji

Stomatolog

active

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Jelena Govedarica je ocenjen(a) 3 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 4.25 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Stomatologa je veoma dobar.

Ako imate lično iskustvo sa Jelena Govedarica, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Jelena Govedarica će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Anoniman posetilac

Do sada mi je Jelena popravila nekoliko zuba, nikad nije napravila grešku, nisam imala nikakvih nuspojava nakon njenih intervencija, ispravila je čak i greške prethodnih zubara. Stekla sam poverenje u nju, deluje mi da zna šta radi i da je temeljna, neće da završi posao dok nije potpuno sigurna da je sve u redu.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Odnos sa pacijentom
Znanje
Pouzdanost
Kvalitet usluge
Cena usluge

9     5    


VLADA

dr Jelena je odlicna zubarka,6 godina sam radio zube kod nje i samo imam reci hvale sto se tice protetike rad je super Jeco samo guraj Vlada

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Znanje
Pouzdanost
Kvalitet usluge
Odnos sa pacijentom
Cena usluge

14     12    


     

Broj profila: RS-KAS-P-230

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.