Nikola Vasilić

BEOGRAD

Stomatolog

Oceni

  [ 4.30 ] – odličan Glasača 5   Komentara 2

Detalji

Stomatolog

active

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Nikola Vasilić je ocenjen(a) 5 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 4.30 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Stomatologa je odličan.

Ako imate lično iskustvo sa Nikola Vasilić, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Nikola Vasilić će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Marina Dj.

Odlican hirurg.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Pouzdanost
Cena usluge
Kvalitet usluge
Odnos sa pacijentom
Znanje

28     24    


Milena

Doktor Nikola odaje utisak veoma obrazovanog mladog doktora. Ako sam dobro razumela, skolovao se u Becu i USA sto uliva veliko poverenje, bar u mom slucaju. Inace, siri pozitivnu energiju koja meni mnogo znaci a verujem i drugima. Moje iskustvo je bilo odlicno, vec dve godine imam 5 implantata ( 2 u gornjoj i 3 u donjoj vilici) koje je doktor postavio i veoma sam zadovoljna. Svakome ko ima probleme koji su hiruski resivi, toplo preporucujem Dr Nikolu Vasilica.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Cena usluge
Kvalitet usluge
Pouzdanost
Odnos sa pacijentom
Znanje

17     19    


     

Broj profila: RS-KAS-P-407

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.