Oliver-sin Komarčević

BEOGRAD

Stomatolog

Oceni

  [ 2.50 ] – sumnjiv Glasača 1   Komentara 1

Detalji

Stomatolog

active

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Oliver-sin Komarčević je ocenjen(a) 1 puta uz 1 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 2.50 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Stomatologa je sumnjiv.

Ako imate lično iskustvo sa Oliver-sin Komarčević, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Oliver-sin Komarčević će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Atiqah

Odogovor za ostajem je taj da dok sam ovo pisao radio sam noćnu sjenmu i koju i sad radim za siću, šansu za vodit našu državu nemogu ni dobit normalna osoba koja nije patološki lažljivac i kleptoman ili ulizica i guzica, također za saborskog zastupnika poželjan je iq sobne temperature, i nebi se boria za ovu zemlju ka moj stari i ostale budale 90te,zapalia bi sam svoje da se oni nemuče i onda otiša u svit, jer sad se vidi kako se njihova zemlja brine za njih, lopovi prevaranti i lažni branitelji se bogate i grebu di god mogu, a ovim ostalim budalama naplatimo zrak koji dišu, kad su se već odi rodili, i tako curo ne seri ni ti moje činjenice argumenti su jači od tvojih 10puta

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Znanje
Cena usluge
Pouzdanost
Odnos sa pacijentom
Kvalitet usluge

0     0    


     

Broj profila: RS-KAS-P-193

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.