Predrag Stanković

BEOGRAD

Stomatolog

Oceni

  [ 2.83 ] – nije loš Glasača 3   Komentara 2

Detalji

Stomatolog

active

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Predrag Stanković je ocenjen(a) 3 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 2.83 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Stomatologa je nije loš.

Ako imate lično iskustvo sa Predrag Stanković, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Predrag Stanković će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Krezava zbog njega

Veliko razočarenje s'obzirom na preporuke koje sam dobila za njega. Stavio mi je dve krunice - imala sam zdrave korene, to je sve lepo naplatio, kada mi je posle godinu dana OTPALA jedna krunica on je ponovo zalepio i to opet naplatio, umesto da pošteno kaže da je koren počeo da propada i da proba da ga spase. Kada je krunica drugi put otpala - odem kod drugog zubara, pa i kod trećeg - koren istrulio. Posle par mesece isti problem i sa drugim korenom... Sramota!!!

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Odnos sa pacijentom
Kvalitet usluge
Znanje
Pouzdanost
Cena usluge

4     0    


Petar

vrlo nepouzdan i neosnovano samouveren

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Odnos sa pacijentom
Kvalitet usluge
Znanje
Pouzdanost
Cena usluge

5     0    


     

Broj profila: RS-KAS-P-475

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.