Snežana Milosavljević

Paraćin

Stomatolog

Oceni

  [ 4.83 ] – fenomenalan Glasača 3   Komentara 1

Detalji

Stomatolog

active

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Snežana Milosavljević je ocenjen(a) 3 puta uz 1 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 4.83 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Stomatologa je fenomenalan.

Ako imate lično iskustvo sa Snežana Milosavljević, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Snežana Milosavljević će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

biljana

s posebnim entitetom i postovanjem,za predivnu doktorku,koja traje ,svojim znanjem,umecem i malo je reci ljubaznoscu.ne zna se sta je bolje kod nje njeno razumevanje i saosecajnost za ljude sa problemom ili njena sposobnost i spretnost u radu. u svakom trenutku je tu da vas smiri i pomogne da sve bezbolno prodje.njoj nisu potrebne preporuke ,njena ordinacija je puna i sada i u buducnosti,jer ima KVALITET koji traje.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Znanje
Pouzdanost
Odnos sa pacijentom
Cena usluge
Kvalitet usluge

6     1    


     

Broj profila: RS-KAS-P-900

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.