Svetlana Stefanović

BEOGRAD

Stomatolog

Oceni

  [ 3.12 ] – nije loš Glasača 2   Komentara 2

Detalji

Stomatolog

active

Bez poveznica

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Svetlana Stefanović je ocenjen(a) 2 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 3.12 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Stomatologa je nije loš.

Ako imate lično iskustvo sa Svetlana Stefanović, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Svetlana Stefanović će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

nnnnnnnnn

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Odnos sa pacijentom
Kvalitet usluge
Znanje
Pouzdanost
Cena usluge

3     5    


Ana

Dr Svetlana Stefanovic radi u Skolskom dispanzeru DZ Savski venac. Odvela sam malo dete prvi put kod nje. Ispostavilo se da dete ima karijes. Dete je selo u stolicu normalno. Dr Stefanovic je BEZ ikakve anaestezije pocela da mu popravlja zubic. Kada je ocigledno dirnula zivac, dete je pocelo tiho da place. I nastavilo da place. Dr pri tom uopste nije pokazala ni malo razumevanja niti saosecanja. Epilog: dete vise uopste nece niti kod jednog stomatologa DA OTVORI USTA!!!! Veoma je potreseno, place i drzi rukice preko usta! Naravno, kada smo otisli kod privatnog lekara, sazali smo da se prvo maze gel pa se onda daje anestezija. ZASTO MOJE DETE MORA DA IMA TRAUMU CEO ZIVOT????? ZBOG NESTRUCNOSTI I BEZOBZIRNOSTI OVE, nazovi, doktorke i nazovi coveka. Kako radila tako joj se vratilo, kao sto ce i svima.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Cena usluge
Pouzdanost
Znanje
Kvalitet usluge
Odnos sa pacijentom

4     5    


     

Broj profila: RS-KAS-P-426

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.