Tatjana Pavlović Milčić

BEOGRAD

Stomatolog

Oceni

  [ 2.00 ] – loš Glasača 1   Komentara 1

Detalji

Stomatolog

active

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Tatjana Pavlović Milčić je ocenjen(a) 1 puta uz 1 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 2.00 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Stomatologa je loš.

Ako imate lično iskustvo sa Tatjana Pavlović Milčić, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Tatjana Pavlović Milčić će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Nevenka

Izuzetno neljubazna, preskupa i ništa ne zna. Došla sam konkretno da mi popravi određeni zub na šta je ona pregledala druge zube i pokušala da rasklima druge plombe. Takođe, je htela protivno mojoj volji da skida kamenac i sve to debelo naplati i ništa nije radila na zubu i naplatila je 1500 dinara samo ulazak u ordinaciju. Za ortopan snimak DuoDental ordinacije je rekla da ništa ne valja i htela da odem kod nekih njenih od kojih uzima proviziju. Ako hoćete da vam upropasti zube i da Vam opravku naplati kao ugradnju krunica idite.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Odnos sa pacijentom
Kvalitet usluge
Znanje
Pouzdanost
Cena usluge

1     0    


     

Broj profila: RS-KAS-P-252

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.