Valerija Đorđević

Kovačica

Stomatolog

Oceni

  [ 3.75 ] – veoma dobar Glasača 1   Komentara 1

Detalji

Stomatolog

active

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Valerija Đorđević je ocenjen(a) 1 puta uz 1 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 3.75 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Stomatologa je veoma dobar.

Ako imate lično iskustvo sa Valerija Đorđević, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Valerija Đorđević će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

mila

fina i strucna zena,samo mi nije jasno u kom kontekstu je mlada doktorka bez zavrsenih privatnih studija zubarstva pocela da radi u ambulanti u kojoj sam svoje poverenje u prethodnom periodu poklanjao doktorki Valeriji,zao mi je sto mi pacijenti o tome nemamo nikakvu povratnu informaciju,vec moramo da se suocavamo sa neznanjem necijih cerki koje moraju da se uposle i bez zavrsnih osnovnih studija i to na privatnom fakultetu,a zna se ko u Srbiji zavrsava privatne fakultete-oni koji nisu sposobni da uce,vec zele sto pre da zgrcu novac,makar ne znali nista.Dodjite ,uverite se!Doktorka Valerija ne dopustite neznanju da prevlada,jer vasi pacijenti nemaju nikakvog izbora!

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Znanje
Odnos sa pacijentom
Pouzdanost
Kvalitet usluge
Cena usluge

15     15    


     

Broj profila: RS-KAS-P-968

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.