Vladimir Mladenović

BEOGRAD

Stomatolog

Oceni

  [ 5.00 ] – fenomenalan Glasača 2   Komentara 2

Detalji

Stomatolog

active

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Vladimir Mladenović je ocenjen(a) 2 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 5.00 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Stomatologa je fenomenalan.

Ako imate lično iskustvo sa Vladimir Mladenović, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Vladimir Mladenović će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Vesna Milic

Divan čovek i izvanredan oralni hirurg!!! Sve preporuke!!! NAJBOLJI JE!!!

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Odnos sa pacijentom
Cena usluge
Znanje
Pouzdanost
Kvalitet usluge

15     1    


Lazar

Kao što je Asis. dr. sci. med. g. Ninoslav Begović dar od Boga i najbolji član ortopedije kojeg Srbija ima, tako je i dr. Mladenović za oralnu hirurgiju! Svaka reč je suvišna, zaista sve pohvale. Jako sam srećan i ponosan sto sam imao cast da se njemu poverim i da on bude taj koji će biti zadužen za vadjenje mojih osmica.. P.S. G. Mladenoviću, ako možda nekada kojim slučajem budete čitali ovo, znajte da je neko srećan sto ste tu gde jeste. Svaka čast i naklon do poda. (Naravno, sestra je deo tima, pa je i ovo deo nje)

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Odnos sa pacijentom
Cena usluge
Kvalitet usluge
Znanje
Pouzdanost

7     0    


     

Broj profila: RS-KAS-P-526

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.