Vojislav Jovanović

Šabac

Stomatolog

Oceni

  [ 4.75 ] – fenomenalan Glasača 1   Komentara 1

Detalji

Stomatolog

active

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Vojislav Jovanović je ocenjen(a) 1 puta uz 1 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 4.75 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Stomatologa je fenomenalan.

Ako imate lično iskustvo sa Vojislav Jovanović, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Vojislav Jovanović će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Viktor Puljic

Nemerljivo strpljenje i magicna smirenost su samo jedna od kvaliteta Dr. V. Jovanovica. Kao pacijent, vi niste upuceni u tajne stomatologije ali vam to ne smeta da od prvog momenta shvatite da tu i nema tajne i magije. Uz ovog prijatno smirenog i ljubaznog doktora vi jednostavno osetite da uz vas stoji neko sa ogromnim znanjem i iskustvom. Kvalitet njegovog rada osetim i cenim i danas, nakon vise od sedamnaest godina i toplo ga preporucujem i onima koji su od ranih dana svog zivota imali strah od stomatologa.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Pouzdanost
Cena usluge
Kvalitet usluge
Odnos sa pacijentom
Znanje

0     0    


     

Broj profila: RS-KAS-P-791

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.