Zoran Ilić

BEOGRAD

Stomatolog

Oceni

  [ 4.88 ] – fenomenalan Glasača 2   Komentara 2

Detalji

Stomatolog

active

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Zoran Ilić je ocenjen(a) 2 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 4.88 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Stomatologa je fenomenalan.

Ako imate lično iskustvo sa Zoran Ilić, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Zoran Ilić će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Srđan Smiljanić

Zoki je kod mene izbrisao strah od zubara. Neverovatno je pažljiv i rakao bih, veoma stručan. Sve u svemu, teško mi je da zamislim da neko može naći boljeg zubara. Jedina zamerka - Zoki, napravi prezentaciju na FB. Pokušavao sam tamo da te nađem, ali te nema, a odavde gde sam (Australija, Kambera), mi je najlakše da ti šaljem klijente, tako što ću ih uputiti na tvoju FB stranicu.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Odnos sa pacijentom
Kvalitet usluge
Znanje
Pouzdanost
Cena usluge

4     1    


james kovacevic

Svaki zub traje posle popravke,uvek je tu kad treba.Ordinacije je cista,prijatna muzika

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Odnos sa pacijentom
Kvalitet usluge
Znanje
Pouzdanost
Cena usluge

3     2    


     

Broj profila: RS-KAS-P-250

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.