Zoran Stevanović

Paraćin

Stomatolog

Oceni

  [ 5.00 ] – fenomenalan Glasača 2   Komentara 2

Detalji

Stomatolog

active

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Zoran Stevanović je ocenjen(a) 2 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 5.00 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Stomatologa je fenomenalan.

Ako imate lično iskustvo sa Zoran Stevanović, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Zoran Stevanović će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Ivana Nastic

Fenomenalan!

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Odnos sa pacijentom
Kvalitet usluge
Znanje
Pouzdanost
Cena usluge

0     0    


svetlana

jedan od najboljih privatnika u paracinu,izuzetnio vredan,nije mu tesko da izadje u susret za vadjenje zuba u bilo koje vreme, profesionalno jedan od najboljih privatnih zubara sa dugogodisnjim rejtingom,cekaonica je uvek puna,sto se i vidi po broju pacijenata i godine trajanja ,njemu reklama nije potrebna,jer je pre svega karakteran covek,koji ce i telefonom strpjlivo da saslusa pacijenta i da savet uvek u prilog pacijentu.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Odnos sa pacijentom
Kvalitet usluge
Znanje
Pouzdanost
Cena usluge

4     2    


     

Broj profila: RS-KAS-P-908

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.