Zoran Vuličević

BEOGRAD

Stomatolog

Oceni

  [ 4.19 ] – veoma dobar Glasača 4   Komentara 2

Detalji

Stomatolog

active

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Zoran Vuličević je ocenjen(a) 4 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 4.19 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovog Stomatologa je veoma dobar.

Ako imate lično iskustvo sa Zoran Vuličević, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Zoran Vuličević će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Stoja Damjanović

Za znanje,profesionalnost i kvalitet usluge najviša ocjena.Još veća ocjena za pristup pacijentu i podršku.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Odnos sa pacijentom
Kvalitet usluge
Znanje
Pouzdanost
Cena usluge

3     7    


mirjana ivanovic

Apsolutno sve najbolje o ovoj ordinaciji. Divan i ljubazan Dr. Vulicevic, svo osoblje izuzetno ljubazno i predusetljivo. Ja godinama dolazim kod njega, bukvalno godinama, i kada sam zbog porodicnih obaveza boravila u inostranstvu, vise godina, i bila prinudjena da koristim usluge nemackih stomatologa, svaki put su me pitali ko mi inace brine o zubima i onda su uvek zvali sve kolege iz susednih ordinacija uz zadivljen komentar...- Pogledajte kako rade stomatolozi u Beogradu...Ziva istina...Najsrdacnije preporucujem!

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Odnos sa pacijentom
Kvalitet usluge
Znanje
Pouzdanost
Cena usluge

2     0    


     

Broj profila: RS-KAS-P-299

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.