Centar za estetsku implatologiju, stomatološku i oralnu rekonstrukciju

BEOGRAD

Stomatološka ordinacija

Oceni

  [ 4.75 ] – fenomenalan Glasača 1   Komentara 1

Detalji

Stomatološka ordinacija

active

Bez poveznica

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Centar za estetsku implatologiju, stomatološku i oralnu rekonstrukciju je ocenjena 1 puta uz 1 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 4.75 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovu Ordinaciju je fenomenalan.

Ako imate lično iskustvo sa Centar za estetsku implatologiju, stomatološku i oralnu rekonstrukciju, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Centar za estetsku implatologiju, stomatološku i oralnu rekonstrukciju će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Dragana P

Doktori Jovan i Zeljka su mnogo ulozili u svoje obrazovanje i ordinaciju. Nisu to samo ogledala i stilski namestaj vec njihova strucnost i osecaj za estetiku. Jako lepo iskustvo i vrhunska ordinacija u svakom pogledu.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Opremljenost ordinacije
Higijena
Atmosfera
Osoblje

0     0    


     

Broj profila: RS-KAS-O-523

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.