Dental design

BEOGRAD

Stomatološka ordinacija

Oceni

  [ 1.75 ] – loš Glasača 1   Komentara 1

Detalji

Stomatološka ordinacija

active

Bez poveznica

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Dental design je ocenjena 1 puta uz 1 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 1.75 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovu Ordinaciju je loš.

Ako imate lično iskustvo sa Dental design, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Dental design će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Aleksa

dragı moji., radio sam most u doticnoj ordinacijı i nisam bas zadovoljan.mozda sam vise ocekivao od estetike ali su mi uprpastilı desni i rekli to tako mora.otiao sam na fakultet i na moju srecu upoznao prave doktore i sad se konacno smejem. vodite racuna ja sam otisao po reklami i upoznao gazdu koji samo juri pacijente po kafanama i uvaljuje ih drugome,cuvajte se jer sam ja naseo i ima dobra izreka spolja gladac a iznutra jadac bas kao ı moji zubi i ova ordinacija

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Osoblje
Higijena
Opremljenost ordinacije
Atmosfera

2     1    


     

Broj profila: RS-KAS-O-550

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.