Dentaluks

BEOGRAD – Vračar

Stomatološka ordinacija

Oceni

  [ 4.38 ] – odličan Glasača 4   Komentara 2

Detalji

Stomatološka ordinacija

active

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Dentaluks je ocenjena 4 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 4.38 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovu Ordinaciju je odličan.

Ako imate lično iskustvo sa Dentaluks, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Dentaluks će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Jelena Babic

Radila kod njih par plombi, kod doktora Stojana pristojno, sekundarni karijes krenuo posle nekoliko godina, a zbog mladjeg Stajica sam ostala bez zivca na gornjoj cetvorci, lose uradjena plomba (secam se da je kostala 30 evra, obicna bela jednokompozitna, to je bilo pre 10 godina), nije napravio nikakav ratmak izmedju zuba, sto je otezalo ciscenje i stvorio se ubrzo dzep...posle par godina je usledilo vadjenje zivca, i nazalost mislim da uskoro sledi krunica,a kvar je u pocetku bio minoran,...secam se kada sam ga pitala za drugi dzep kako da pravilno cistim, komentar je bio- pa prodzaras da pustis krv, i onda bude lakse...

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Osoblje
Atmosfera
Opremljenost ordinacije
Higijena

3     1    


Sladjana

Zivim u Novom Sadu ali i suprug i ja odlazimo kod dr Zorana Stajica u Beograd. Poslednja intervencija mi je bila hirursko vadjenje impaktiranog umnjaka i sve je proteklo odlicno, intervenicija nije dugo trajala.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Opremljenost ordinacije
Higijena
Atmosfera
Osoblje

3     6    


     

Broj profila: RS-KAS-O-58

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.