Dentics

BEOGRAD – Savski Venac

Stomatološka ordinacija

Oceni

  [ 3.88 ] – veoma dobar Glasača 2   Komentara 1

Detalji

Stomatološka ordinacija

active

Bez poveznica

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Dentics je ocenjena 2 puta uz 1 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 3.88 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovu Ordinaciju je veoma dobar.

Ako imate lično iskustvo sa Dentics, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Dentics će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Ivan

Zelim da pohalim dr Veljka iz ove ordinacije. Dobar i savestan covek! Medjutim, onaj dr, mislim da se zove Srdjan, ne radi bas najsjajnije. Tako da, ako idete u ovu ordinaciju, trazite dr Veljka.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Opremljenost ordinacije
Higijena
Atmosfera
Osoblje

4     0    


marija

U ovoj ordinaciji je nekada radio jedan od najboljih oralnih hiruga Strahinja Filipovic (nadam se da nisam pogrešio ime, operisao mi je cistu pre više od 10 godina u Denticsu). Zbog toga sam nastavio da dolazim u tu ordinaciju, ali poslednji put kada sam bio stomatolog mi nije stavio završnu plombu, a rekao je da smo sve završili, naplatio i to je to. Ja sam pod jezikom osećao da je sve neravno i hrapavo i otišao u drugu ordinaciju gde je stomatolog potvrdio grešku kolege i stavio završnu plombu (sećam se one lampe lemilica čini mi se koju pri poslednjoj poseti u denticsu nisu upotrebili). Inače nije loša ordinacija kakvih sve ćumeza po Beogradu ima.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Osoblje
Opremljenost ordinacije
Higijena
Atmosfera

1     0    


     

Broj profila: RS-KAS-O-570

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.