Đorđević Božidar

Zaječar

Stomatološka ordinacija

Oceni

  [ 3.25 ] – nije loš Glasača 1   Komentara 1

Detalji

Stomatološka ordinacija

active

Bez poveznica

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Đorđević Božidar je ocenjena 1 puta uz 1 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 3.25 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovu Ordinaciju je nije loš.

Ako imate lično iskustvo sa Đorđević Božidar, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Đorđević Božidar će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Daca

pre tri godine poverila sam svoje zdravlje i svoj novac ovoj stomatoloskoj ordinaciji i doktoru Bozidaru. sada znam da sam pogresila. protetika nije uradjena korektno a zubi koji su nosaci mosta nisu lepo zbrinuti. imam dosta problema i pitanje je momenta kada cu ostati i bez svojih zuba i bez mosta. ova stomatoloska ordinacija je sa jakom reklamom i sa jakim cenama pa sam ocekivala mnogo vise.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Opremljenost ordinacije
Higijena
Atmosfera
Osoblje

4     1    


     

Broj profila: RS-KAS-O-1053

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.