Dr Bede

NOVI SAD

Stomatološka ordinacija

Oceni

  [ 4.88 ] – fenomenalan Glasača 2   Komentara 2

Detalji

Stomatološka ordinacija

active

Bez poveznica

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Dr Bede je ocenjena 2 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 4.88 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovu Ordinaciju je fenomenalan.

Ako imate lično iskustvo sa Dr Bede, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Dr Bede će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Milan

Profesionalna saradnja, brza i efikasna intervencija.Svaki put bili su jako ljubazni i posveceni pacijentu i poslu koji obavljaju. Svaka preporuka za stomatolosku ordinaciju Dr.Bede!!

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Osoblje
Higijena
Atmosfera
Opremljenost ordinacije

0     0    


Maja

Kao neko ko ima duboko usadjen strah od zubara, izazvan izuzetno losim iskustvom u detinjstvu, mogu slobodno da kazem da su u ovoj ordinaciji svi moji strahovi prevazidjeni. Izuzetno profesionalno, neusiljeno, prijatno. Tople preporuke svakom ko ima problem sa odlaskom kod zubara.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Osoblje
Higijena
Opremljenost ordinacije
Atmosfera

0     0    


     

Broj profila: RS-KAS-O-588

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.