Dr Julija

BEOGRAD – Voždovac

Stomatološka ordinacija

Oceni

  [ 4.50 ] – odličan Glasača 2   Komentara 2

Detalji

Stomatološka ordinacija

active

Bez poveznica

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Dr Julija je ocenjena 2 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 4.50 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovu Ordinaciju je odličan.

Ako imate lično iskustvo sa Dr Julija, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Dr Julija će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Anoniman posetilac

Zivim u Svajcarskoj i vec 15 godina kad odem u Srbiju Julija mi odrzava zube kao i celoj mojoj familiji. Prezadovoljan sam,kao i svi moji prijatelji kojima sam je preporucio,a kada sam bio prinudjen da posetim zubara ovde, doktor je radove koje je Julija radila ocenio kao visoko kvalitetne. Ne samo da je profesionalna ,nego je i dobar covek ,sto je danas retkost! Zelim joj svaku srecu i uspeh,i toplo preporucujem! Jovica,Bern

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Opremljenost ordinacije
Higijena
Atmosfera
Osoblje

8     5    


Anoniman posetilac

Julija je prijatna , ali svi se krste kada vide njen rad. Jos uvek ispravljam njene greske.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Opremljenost ordinacije
Higijena
Atmosfera
Osoblje

7     9    


     

Broj profila: RS-KAS-O-621

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.