Dr Lolin

NOVI SAD

Stomatološka ordinacija

Oceni

  [ 3.00 ] – nije loš Glasača 2   Komentara 2

Detalji

Stomatološka ordinacija

active

Bez poveznica

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Dr Lolin je ocenjena 2 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 3.00 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovu Ordinaciju je nije loš.

Ako imate lično iskustvo sa Dr Lolin, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Dr Lolin će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Ana M.

Ordinacija i timski rad je za svaku pohvalu! 1.komentar: Ordinacija je mala. Sam ulaz i cekaonica,malo i usko, po meni treba im tu vise prostora. Ljudi stalno ulaze a nema mesta ni za stajanje ni za sedenje, tako da prvi utisak cim se udje nije bas pozitivan. 2.komentar: Organizacija. Da se pored zakazanog termina nebi trebalo vise cekati od 5-10 minuta. 3.Osoblje je za svaku pohvalu! Pacijenti uglavnom nekulturni, nekazu ni dobar dan kad ulaze ni dovidjenja kad izlaze iz ordinacije!

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Opremljenost ordinacije
Higijena
Atmosfera
Osoblje

4     0    


Edin

Moram da priznam da nisam znao za ordinaciju dr Lolin dok nisam na lokalnoj televiziji video prilog iz emisije gde je gostovao dr. Lolin, pricao o paradentozi, lecenju, opremljenosti ordinacije, kao i inovativnom lecenju laserom u njegovoj ordinaciji. Kako je tada ostavio bas dobar utisak uputio sam se kod njega u ordinaciji iz potpuno druge sredine u svoj zakazani termin, da bi tamo bio totalno razocaran. Ordinacija je u stanu, vrlo mala cekaonica u kojoj se vrlo brzo napravila guzva. ljubazna sestra bi svakih 10 minuta dolazila i govorila da ce me doktor primiti za koji minut, a to se oteglo na puna dva sata. Kada sam dosao konacno kod doktora sam njegov pristup nije bio ni priblizno kao sa tv-a, recimo da je bio vrlo nezainteresovan da mi pomogne. Kako sam po svaku cenu hteo da isprobam kiretazu laserom to me nije dalo smetnuti. Inace kod doktora se dolazi sa vec uradjenim ortopan snimkom na njihov zahtev. Zakazao mi je jos jedan termin sa dodatnim snimcima i brisom pa sam se tako opet uputio u njegovu ordinaciju da bih i drugi put cekao vise od dva sata u teskoj guzvi. Za to vreme sam prisustvovao besnoj sceni jedne zene koja je cekala na neki hiruski tretan, a sve to vreme je ljubazna sestrica svima nama govorila da ce nas doktor primiti za koji minut. Na kraju kada sam konacno dosao na red doktor je opet bio bahat, vrlo neljubazan da sam se sve vreme pitao zasto sam uopste i dosao kod njega. I sve bi to bilo donekle ok da me nije odbio rekavsi da ne moze da mi leci paradentozu, da nisam pacijent za njega i da idem na stomatolosku polikliniku u NS-u gde sam zapravo vec bio i upravo posle nje se odlucio za njega. Tako da uopste nemam pozitivno misljenje od njemu, ordinaciji, a ni preporuku za bilo koga.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Atmosfera
Higijena
Osoblje
Opremljenost ordinacije

16     2    


     

Broj profila: RS-KAS-O-636

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.