Dr. Popović

BEOGRAD – Novi Beograd

Stomatološka ordinacija

Oceni

  [ 4.75 ] – fenomenalan Glasača 2   Komentara 2

Detalji

Stomatološka ordinacija

active

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Dr. Popović je ocenjena 2 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 4.75 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovu Ordinaciju je fenomenalan.

Ako imate lično iskustvo sa Dr. Popović, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Dr. Popović će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Kec dole desno

Putujem svaki put do ordinacije vise od sat vremena i putovao bih tri sata da treba. Niciji tudji prst nece nikada vise krociti u moja usta osim Draganovog. Iskreno.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Opremljenost ordinacije
Osoblje
Higijena
Atmosfera

0     0    


Ana Z.

Problemi sa zubima od kad znam za sebe ali nikada sa tolikim osmehom i radoscu nisam odlazila kod zubara. Sigurna sam da stomatologe necu vise menjati - nasla sam bas ono sto sam trazila. Hvala Dr Gagi :)

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Atmosfera
Opremljenost ordinacije
Higijena
Osoblje

0     0    


     

Broj profila: RS-KAS-O-135

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.