Dr. Šljivić

Paraćin

Stomatološka ordinacija

Oceni

  [ 3.50 ] – dobar Glasača 1   Komentara 1

Detalji

Stomatološka ordinacija

active

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Dr. Šljivić je ocenjena 1 puta uz 1 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 3.50 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovu Ordinaciju je dobar.

Ako imate lično iskustvo sa Dr. Šljivić, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Dr. Šljivić će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Milan

Doktor Vitomir je nekada bio prvoklasan doktor ali u poslednje vreme ne. Ipak godine cine svoje. Zaobidjite ordinaciju Sljivic. Mojoj devojcici nije dobro ocistio zub i zatvorio ga. Nakon 6 meseci bio je spreman za vadjenje. Takodje se isto to i meni desilo pre par meseci. Da ne pricam o cenama koje su znatno iznad proseka. Mada sam uvek za sebe i porodicu isao gde je skuplje ocekivajuci premium kvalitet ovde sam se itekako prevario. Nadam se da sam bio od pomoci.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Opremljenost ordinacije
Higijena
Atmosfera
Osoblje

0     0    


     

Broj profila: RS-KAS-O-440

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.