Dr. Vidović

NOVI SAD

Stomatološka ordinacija

Oceni

  [ 5.00 ] – fenomenalan Glasača 2   Komentara 2

Detalji

Stomatološka ordinacija

active

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Dr. Vidović je ocenjena 2 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 5.00 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovu Ordinaciju je fenomenalan.

Ako imate lično iskustvo sa Dr. Vidović, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Dr. Vidović će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

ivana

Ordinacija koju svima preporučujem!

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Opremljenost ordinacije
Higijena
Atmosfera
Osoblje

0     2    


Sanja

Svaka cast celom timu!!!!Imala sam zadovoljstvo da budem njegov pacijent.Posle dve godine nošenja fiksnog ortodontskog aparata,vraćen mi je osmeh na lice!!Ovo je zaista veliki problem bio za mene,kao i za sve ostale pacijent.Estetski problem nije toliko bitan,koliko zdravlje zuba i usne duplje nakon korekcije,a time sam povratila samopouzdanje! Hvala vam na svemu!Biću vam ceo život zahvalna! Subotica:))))))))

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Osoblje
Opremljenost ordinacije
Atmosfera
Higijena

3     5    


     

Broj profila: RS-KAS-O-326

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.