Stomatološka ordinacija Dr Filip Pavlović

BEOGRAD – Savski Venac

Stomatološka ordinacija

Oceni

  [ 4.42 ] – odličan Glasača 3   Komentara 2

Detalji

Stomatološka ordinacija

active

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Stomatološka ordinacija Dr Filip Pavlović je ocenjena 3 puta uz 2 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 4.42 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovu Ordinaciju je odličan.

Ako imate lično iskustvo sa Stomatološka ordinacija Dr Filip Pavlović, pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Stomatološka ordinacija Dr Filip Pavlović će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Aleksandra Dragas

Ordinacija dr Filipa Pavlovica je premljena svim modernim stomatoloskim aparatima (poseduju digitalni rendgen aparat), pacijent dobija kompletnu dokumentaciju u elektronskoj formi, tim lekara je profesionalan, strucan, svi su veoma ljubazni, atmosfera u ordinaciji je opustena, tako da i najplasljiviji pacijenti veoma brzo prevazidju svoje strahove. Toplo preporucujem

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Higijena
Atmosfera
Opremljenost ordinacije
Osoblje

1     2    


Danijela Maric

Stomatoloska ordinacija dr Filipa Pavlovica je izuzetno opremljena, iznad proseka u Srbiji. Poseduju digitalni rendgen aparat, odlican aparat za uklanjanje kamenca. Prate sve novine u oblasti stomatologije i ocigledno se svi edukuju. Atmosfera je veoma prijatna, opustajuca. Sve u svemu jedan odlican tim strucnjaka i ljudi.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Atmosfera
Higijena
Opremljenost ordinacije
Osoblje

2     3    


     

Broj profila: RS-KAS-O-85

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.