Stomatološka ordinacija "Gentle Touch"

BEOGRAD

Stomatološka ordinacija

Oceni

  [ 4.75 ] – fenomenalan Glasača 3   Komentara 3

Detalji

Stomatološka ordinacija

active

Bez poveznica

Bez poveznica

Karijes

Pronađi i oceni Stomatologe Srbije

Pretražite Karijes.com po stomatolozima i stomatološkim ordinacijama u Srbiji. Ocenite ih i podelite vaše iskustvo sa drugima.

Ocena

Stomatološka ordinacija "Gentle Touch" je ocenjena 3 puta uz 3 komentar(a), što je rezultovalo sa ukupnom prosečnom ocenom 4.75 na skali od 1 do 5. Opisna ocena za ovu Ordinaciju je fenomenalan.

Ako imate lično iskustvo sa Stomatološka ordinacija "Gentle Touch", pozivamo vas da podelite vaš utisak sa Karijes.com posetiocima. Vaše mišljenje je veoma važno i Stomatološka ordinacija "Gentle Touch" će najverovatnije ceniti vašu povratnu informaciju.

Oceni

Milan

Fenomenalna ordinacija ,,Gentle Touch,,. Prvi put sam dosao pre dve godine na toplu preporuku mog drugara i zaista se odusevio.Kako kvalitetom pruzenih usluga tako i izuzetnom ljubaznoscu zaposlenih. Ordinacija je izuzetno lepo opremljena i nekako odise prijatnom atmosferom cemu doprinose dve sjajne doktorke Marina i Duda, koje tamo rade. Radio sam vise vrsta stomatoloskih usluga i uvek bio izuzetno zadovoljan.Volim taj osecaj kada vam se doktor u potpunosti posveti i ne zeli samo da odradi posao vec se trudi da to uradi na najbolji moguci nacin. Cene su apsolutno zadovoljavajuce i toplo preporucujem svima ovu ordinaciju.Budite uvereni da se necete pokajati. KO GOD JE U STOMATOLOSKOJ ORDINACIJI ,,GENTLE TOUCH,, BIO TAJ JE NA SAV STRAH OD ZUBARA ZABORAVIO:)))

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Higijena
Opremljenost ordinacije
Atmosfera
Osoblje

2     0    


Sofija

Od vise poznanika i prijatelja sam cula za ordinaciju Gentle Touch. Svi su imali slicne komentare, a to su bile samo reci hvale za ovaj stomatoloski tim. Tako da sam i ja odnedavno otisla kod njih, i jako sam zadovoljna sa uslugama. Prvo sto vas opcini, pored lepog, pozitivnog i cistog enterijera, jesu prijatne doktorke. Mene je primila doktorka Dubravka, i od sada je ona moj stomatolog. :) Zaista je divno videti neku tako mladu i strucnu osobu, koja uziva u svom poslu. I ona definitivno, opravdava naziv ordinacije...Ma Dubravka je divna! Toplo preporucujem da vas izbor bude bas ova ordinacija!

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Higijena
Opremljenost ordinacije
Atmosfera
Osoblje

0     0    


Anoniman posetilac

Jako prijatna atmosfera,imala sam veliki strah ali su mi doktori ordinacije gentle touch pomogli da se toga oslobodim.sve pohvale za nezan i perfektan rad.

Da li vam je ovaj komentar bio koristan?

Opremljenost ordinacije
Atmosfera
Osoblje
Higijena

1     0    


     

Broj profila: RS-KAS-O-1068

Podaci na ovom sajtu su prikupljeni iz javnih izvora. Naši podaci sadrže najtačnije informacije koje su bile dostupne u trenutku objavljivanja.